IBC Legal is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
09:00 - 09:30 30 mins
Welcome Refreshments
09:30 - 09:40 10 mins
Chairs' Opening Remarks
  • Wendy Lin - Partner, WongPartnership LLP (Singapore)
  • Ros Prince - Partner, Stephenson Harwood (United Kingdom)
09:40 - 10:30 50 mins
Keynote Address
10:30 - 11:00 30 mins
Morning Refreshment Break
11:45 - 12:30 45 mins
Recent Developments in Worldwide freezing & Disclosure Orders
12:30 - 13:40 70 mins
Lunch
13:40 - 14:20 40 mins
Judicial Round Table: View from the Bench - Asset Recovery in a Globalized World

Recognition of judgments, interim orders, and insolvencies in different jurisdictions and perspectives from Asia

14:20 - 15:05 45 mins
Different Jurisdictions' Approaches to Assessing Different Shades of Fraud
15:05 - 15:35 30 mins
Afternoon Refreshment Break
15:35 - 16:20 45 mins
Fraud in corporations: who bears the burden?
16:20 - 17:05 45 mins
Weapons available to combat fraud and how effective are they?
17:05 - 17:20 15 mins
Chair's Summation & Close of Day 1
  • Wendy Lin - Partner, WongPartnership LLP (Singapore)
  • Ros Prince - Partner, Stephenson Harwood (United Kingdom)
17:20 - 19:20 120 mins
Drinks Reception
19:20 - 21:20 120 mins
Conference Dinner